Bilddatabas

Du behöver bildmaterial av Hahn produkter för dina egna reklamunderlag? I Hahn bilddatabasen ställer vi våra kunder ett stort urval av bildmaterial till förfogande. Den önskade avbildningen hittas i några få steg och kan laddas ned i rätt upplösning.

Beräknings­program för gångjärn

Höga dörrar ,breda dörrar, tunga dörrar…. Monterade med Hahn gångjärn inga problem. Dock variationer i olika profilsystem. Med vårat beräkningsprogramm får ni online eran inviduella situationer optimerat med rätt antal gångjärn.

Personaliserad justeranvisning

För att ditt företag är präsent även där erbjuder vi dig möjligheten att förse våra professionella justeranvisningar med dina kontaktuppgifter och ditt företags logotyp.

PRESTANDA­DEKLARATION

Den 1 juli 2013 ersattes det sedan 1989 gällande byggproduktdirektivet av den nya byggproduktförordningen. I sin egenskap som europeisk förordning gäller den omedelbart i alla medlemsstater.

Artikelnummer­generator

Artikelnumren hos oss består av 9 positioner och är systematisk uppbyggd. I dem finns all information för att identifiera den rätta gångjärnsvarianten bland otaliga varianter för den aktuella användningen på respektive dörr.