Bilddatabas
Du behöver bildmaterial av Hahn produkter för dina egna reklamunderlag? I Hahn bilddatabasen ställer vi våra kunder ett stort urval av bildmaterial till förfogande. Den önskade avbildningen hittas i några få steg och kan laddas ned i rätt upplösning.
Personaliserad justeranvisning
För att ditt företag är präsent även där erbjuder vi dig möjligheten att förse våra professionella justeranvisningar med dina kontaktuppgifter och ditt företags logotyp.
Artikelnummer-Generator
Artikelnumren hos oss består av 9 positioner och är systematisk uppbyggd. I dem finns all information för att identifiera den rätta gångjärnsvarianten bland otaliga varianter för den aktuella användningen på respektive dörr.
Beräknings­program för gångjärn
Höga dörrar ,breda dörrar, tunga dörrar…. Monterade med Hahn gångjärn inga problem. Dock variationer i olika profilsystem. Med vårat beräkningsprogramm får ni online eran inviduella situationer optimerat med rätt antal gångjärn.
PRESTANDA­DEKLARATION
Den 1 juli 2013 ersattes det sedan 1989 gällande byggproduktdirektivet av den nya byggproduktförordningen. I sin egenskap som europeisk förordning gäller den omedelbart i alla medlemsstater.
Click & Select – Katalog
Nu kan själv ställa samman din individuella produktkatalog. Välj helt enkelt ut de produkter som ska tas med i din katalog. Därefter kan du ladda ner, spara och skriva ut din egen produktkatalog.